Binnenkijken bij: familie van Kester - Shutters, dupli shades en gordijnen

Familie van Kester woont met veel plezier in een nieuwbouwhuis in het Westland. Dit mooie hoekhuis is door Raambekleding Nederland.NL voorzien van shutters, Dupli Shades en gordijnen. Wij mochten even binnenkijken bij de familie om het eindresultaat te bewonderen en hen te vragen naar hun ervaringen.

witte houten shutters keuken overview

witte shutters hout keukenraam    witte houten shutters

De familie werd door een klant van hun schoonheidssalon getipt om bij Raambekleding Nederland.NL te gaan kijken. Met name de uitgebreide showroom trok de familie erg aan. “Wat we ideaal vonden was dat je overal samples van had. Deze kon je mee naar huis nemen, zodat je ze op alle muren en in iedere lichtinval kon bekijken”.

Dupli shades dubbele plisse woonkamer    dupli shade Label 65

Dupli shade en wave gordijn in woonkamer

Familie van Kester wist al wel wat ze wilden, zo stonden shutters hoog op het wensenlijstje. Doordat het huis op een hoek staat is er veel inkijk naar binnen. Niet alleen in de hal, maar ook door het smalle, hoge raam naast de trap. Door hier shutters te plaatsen zijn ze de inkijk naar binnen kwijt, zonder al het licht te verliezen.

witte houten shutters hal

witte shutters smal raam trapgat    witte shutters hal

Daarnaast wilde de familie, net als in hun vorige huis, plissegordijnen voor de ramen. De kleuren waren ze echter nog niet helemaal uit. Samen met een medewerker in de winkel zijn ze gaan kijken naar de mogelijkheden. Er is uiteindelijk gekozen voor Label 65 Dupli Shades in een bruine tint. Deze Dupli Shades hangen in de woon- en werkkamer. 

dupli shade top down bottom up    dupli shades label 65 woonkamer werkkamer

In de master bedroom hangt ook een Dupli Shade. Deze is uiteraard verduisterend, zodat er in een donkere kamer geslapen kan worden. De slaapkamers van de kinderen zijn voorzien van een verduisterend gordijn, die in gesloten stand beide ramen bedekt. Zo komt er overdag lekker veel licht naar binnen en is het ’s nachts goed donker in de slaapkamers.

gordijn kinderkamer    verduisterende dupli shades slaapkamer

Het huis telt een flink aantal ramen. Het inmeten en monteren heeft de familie daarom laten doen door onze monteurs. Ze hadden genoeg aan hun hoofd met de nieuwbouw, dus vonden ze het fijn dat ze dit uit konden besteden.

woonkamer dupli shades en wave gordijn 

Producten

Houten shutters Premium
Kleur: Ral 9010
Lamel breedte: 63mm
Bediening: Bedieningslat

Label 65® Duette Shades Vrijhangend - Semi Transparant Duo Tone
Stof kleur: Bruin/Wit P 7539
Profiel kleur: Antraciet

Label 65® Gordijn Overgordijn Kamerhoog Wave
Stof kleur: Assisi 2104
Afwerking: Loodveter

Label 65® Gordijnrail Luxe Wave Cosmo
Kleur: wit

Label 65® Gordijn Verduisterend Enkele Plooi
Stof kleur: Novara 1505
Afwerking: Standaard zoom

Label 65® Gordijnrails Burgos Wit
Kleur: wit

Label 65® Dupli Shades Vrijhangend – Verduisterend
Stof kleur: Licht Beige/Wit P 7639
Profiel kleur: Brons