Binnenkijken bij: familie Meijer – Een huis vol shutters

Familie Meijer woont met veel plezier in hun zelf ontworpen huis in de omgeving van Leiden. Raambekleding Nederland.NL heeft alle ruimtes van dit prachtige huis voorzien van shutters. We mochten even binnenkijken bij de familie en om het eindresultaat te bewonderen.

houten shutters woonkamer

shutters woonkamer   shutter smal raam woonkamer

De familie wist al snel dat ze shutters wilden in hun nieuwe huis. Ze zijn online op zoek gegaan naar een aanbieder van shutters en zijn zo bij Raambekleding Nederland.NL terecht gekomen. Het feit dat onze shutters ook voor bijzondere vormen ramen kunnen worden gemaakt was voor de familie een van de doorslaggevende factoren om voor ons te kiezen. Op de zolder hebben zij namelijk drie van deze ramen met een speciale vorm.

shutters speciale vorm puntraam   raam punt zolder shutters

Daarnaast vond familie Meijer het fijn een bezoek te kunnen brengen aan onze winkel. Ze hebben meerdere bezoeken gebracht om zo alle wensen en eventuele vragen te bespreken. Uiteindelijk is er gekozen voor shutters met 89 mm brede lamellen en verborgen bediening. De shutters zijn in RAL-kleur naar wens gemaakt, welke past bij de kleur van de kozijnen. De donkere kleur van de shutters contrasteert daarnaast mooi met de lichte muren en deuren in het huis. Hierdoor springen de shutters echt in het oog en geven ze sfeer aan de ruimtes waar ze hangen.

shutters kindkamer slaapkamer   shutters badkamer

houten shutters hal

De familie is erg tevreden over de kwaliteit van de shutters en het uiteindelijke resultaat. Daarnaast zijn ze erg te spreken over de professionaliteit van onze monteurs, welke alle shutters hebben ingemeten en gemonteerd. De familie zal hier nog jaren (woon)plezier aan beleven.

shutters badkamer

houten shutters met scharnier  shutters slaapkamer

Producten

Speciale Vormen Houten Shutters – Premium
Kleur: RAL 7021
Bediening: verborgen

Houten Shutters - Premium
Kleur: RAL 7021
Bediening: verborgen