Binnenkijken bij: Familie Boer - Jaloezieën, Dupli Shades en gordijnen

Dit keer reisden we af naar Dordrecht om een kijkje te nemen in het huis van familie Boer. Raambekleding Nederland.NL heeft dit huis mogen voorzien van nieuwe raambekleding. Een mooi project, welke we graag vast wilden leggen.

duette shades keuken

bamboe houten jaloezieën woonkamer

In de keuken heeft de familie gekozen van Dupli Shades die top down bottom up te bedienen zijn. Deze dubbele plissés hebben een donkere stofkleur en een zwart profiel, waarmee deze perfect passen bij de zwarte elementen in de keuken. Dankzij de bedieningskettingen zijn deze producten kindveilig.

duette shades keuken   duette shades keuken top down

In de woonkamer is er gekozen voor bamboe jaloezieën. Het voordeel van deze jaloezieën is dat de lamellen relatief dun zijn, waardoor er veel licht binnen komt. Daarnaast hebben bamboe jaloezieën een mooie, zichtbare houtnerf in de lamellen zitten. In combinatie met stoer ladderband is deze bamboe jaloezie een echte sfeermaker voor deze grote ramen.

bamboe jaloezieen woonkamer

houten jaloezie bamboe   bamboe jaloezieën

Aan de andere kant van de woonkamer vinden we het eetgedeelte met een grote schuifpui. Hier is er gekozen voor een vitrage gordijn. Dit gordijn houdt de inkijk naar binnen tegen, zonder de lichtinval te verliezen. De gordijnen hebben een vlinderplooi en zijn aan de onderkant afgewerkt met een loodveter. De familie bedient de gordijnen met een trekstang, zodat het gordijn niet vies wordt.

vitrage gordijn schuifpui

vitrage gordijn schuifpui

Op de bovenverdieping vinden we de kinderslaapkamer, welke wij hebben mogen voorzien van verduisterende Dupli Shades. Hierbij is er gekozen voor een vrijhangend model voor het grote raam en een spankoord model voor het kiepraam. Dankzij de spankoorden blijft de dupli netjes langs het raam hangen. De spankoorden zijn middels klemsteunen bevestigd, zodat er niet geboord hoeft te worden in het kozijn.

verduisterende duettes slaapkamer   verduisterende duettes slaapkamer draaikiepraam

Familie Boer is erg tevreden met het eindresultaat en de service. Ze hebben zowel het meten en monteren overgelaten aan onze monteur. Zo konden zij zich focussen op andere aspecten van het huis, met als resultaat een prachtig huis met een zeer stijlvol interieur.

top down bottom up duette keuken

vitrage gordijn schuifpui   bamboe jaloezieën

Producten

Label 65® Dupli Shades XL Vrijhangend - Semi Transparant
Stofkleur: Donker Antraciet / Wit 7525
Profielkleur: Zwart

Label 65® Bamboe Jaloezie 50 mm
Lamelkleur: 1708 Antraciet
Kleur ladderband: Antraciet LB-108 (25 mm ladderband)

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Vlinderplooi
Stof: Avola 2305
Afwerking: Loodveter

Label 65® Gordijnrails Wit

Label 65® Dupli Shades Vrijhangend - Verduisterend
Stofkleur: Donkergrijs / Wit P 7625
Profielkleur: Antraciet

Label 65® Dupli Shades Spankoord - Verduisterend
Stofkleur: Donkergrijs / Wit P 7625
Profielkleur: Antraciet