Binnenkijken bij: Expats

Raambekleding uitkiezen voor je eigen huis is al vrij lastig, maar voor je huurders is het nog lastiger! Toch is het de verhuurders van deze mooie bovenwoning in Den Haag gelukt om sfeervolle, neutrale raambekleding te kiezen. Hierdoor past de raambekleding vrijwel altijd bij het interieur van de huurders.

vouwgordijn erker   vouwgordijnen keuken

Op de benedenverdieping van het huis vinden we vouwgordijnen. Deze vouwgordijnen zijn gevoerd, wat betekent dat er achter de overgordijnstof een laag voeringstof geplaatst is. Dit gaat het verkleuren van de vouwgordijnen tegen en zorgt er tevens voor dat deze voller ogen.

vouwgordijnen keuken

vouwgordijn lichtdoorlatend   vouwgordijnen woonkamer

Ook in de woonkamer vinden we vouwgordijnen. Deze zijn in een erker geplaatst. De bovenbak van vouwgordijn is relatief klein, waardoor je deze vouwgordijnen dicht tegen elkaar kunt hangen. Dit is dan ook de reden dat vouwgordijnen vaak gekozen worden als raambekleding in erkers.

vouwgordijnen erker

Verderop vinden we een extra slaapkamer, welke momenteel fungeert als studeerkamer. In deze ruimte hangen gevoerde vouwgordijnen, welke dankzij de dikke voeringstof verduisterend zijn.

vouwgordijnen werkkamer

In de slaapkamer is er gekozen voor Dupli Shades. Deze hangen voor een schuifpui. Er is daarom gekozen voor twee Dupli Shades naast elkaar in plaats van één grote. De Dupli Shades zijn daarnaast voorzien van spankoorden, welke vast zijn gemaakt in het kozijn. Zo blijven de Dupli Shades goed op hun plek hangen, ook wanneer de schuifpui open staat en het waait.

dupli shades slaapkamer   dulpli shades duette slaapkamer

De raambekleding is door Raambekleding Nederland.NL ingemeten en opgehangen. Zo hadden de verhuurders hier geen omkijken meer naar. De huidige huurders van het pand zijn er blij met de raambekleding, welke goed kleur bij hun interieur.

Producten

Label 65® Vouwgordijnen Overgordijnstof Gevoerd
Stofkleur: Padova 54
Voeringstof: Andalo 1102

Label 65® Vouwgordijnen Overgordijnstof Gevoerd
Stofkleur: Arone 1905
Voeringstof: Bacoli 1002

Label 65® Dupli Shades Vrijhangend – Verduisterend
Stofkleur: Grijs / Wit P 7632
Profielkleur: Wit