Binnenkijken bij: Denise en Pim - Zwarte aluminium jaloezieën en dupli shades

Denise en Pim wonen in een gezellige bovenwoning in Den Haag. Ze vonden het tijd voor nieuwe raamdecoratie en kwamen op aanraden van een familielid bij Raambekleding Nederland.NL terecht. Zodoende mochten wij hun woning voorzien van stijlvolle raamdecoratie, met een prachtig resultaat!

duette shades verduisterend slaapkamer

dupli shades slaapkamer   dupli shades slaapkamer

Tijdens het bezoek aan onze showroom heeft het stel zich laten adviseren door onze medewerkers. In eerste instantie werd er voor de woonkamer en keuken aan houten jaloezieën gedacht. Dit was echter niet mogelijk in combinatie met de kiepramen van het huis. Deze zouden dan niet meer goed open kunnen. Onze medewerker heeft daarom aluminium jaloezieën aangeraden, welke dankzij het ladderband een zelfde sfeer geven als de houten jaloezieën.

aluminium jaloezie woonkamer

aluminium jaloezie woonkamer   aluminium jaloezie woonkamer

Na het bezoek aan de winkel hebben zij een aantal kleurstalen mee naar huis genomen. Zo kon er in alle rust een kleurkeuze worden gemaakt. Uiteindelijk is de keuze gevallen op zwarte aluminium jaloezieën, welke mooi kleuren bij de zwarte stalen deur in de woonkamer en andere zwarte accessoires. In de slaap- en werkkamer is er gekozen voor bruine Dupli Shades, welke een warme sfeer geven aan de ruimtes.

aluminium jaloezie keuken

aluminium jaloezie keuken   aluminium jaloezie keuken

In de slaapkamer is er gekozen voor verduisterende Dupli Shades. Overdag komt er dankzij het top down bottom up systeem lekker veel licht binnen en ’s avonds is het goed donker. Het rechterraam in de slaapkamer is een draaikiepraam. De Dupli Shade op dit raam is voorzien van zijgeleiding en op het kiepraam bevestigd met klemsteunen. Zo blijft de Dupli Shade altijd netjes op zijn plek.

verduisterende dupli shades slaapkamer  verduisterende dupli shades slaapkamer

verduisterende dupli shades slaapkamer

Het inmeten en monteren van de raamdecoratie is gedaan door onze monteur. Aangezien het een oudere woning betreft, zijn veel van de kozijnen niet helemaal recht. Daarom lieten Denise en Pim dit graag aan ons over. Ze vonden het fijn dat zowel het inmeten als monteren door dezelfde monteur werd gedaan. Zo wist de monteur bij de montage nog precies waar hij op moest letten.

zwarte aluminium jaloezieen woonkamer

Producten

Label 65® Dupli Shades Vrijhangend – Verduisterend
Licht Beige / Wit P 7639
Profielkleur: Brons

Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm
Zwart Glans 9013