Binnenkijken bij: Carina - Plissés, vitrage en houten jaloezie

In een voormalig kantoorpand vinden we het sfeervolle appartement van Carina. Dit appartement heeft Raambekleding Nederland.NL volledig voorzien van nieuwe raamdecoratie. Wij mochten even binnenkijken om het eindresultaat vast te leggen.

gordijn schuifpui houten jaloezie keuken

houten jaloezie zwart keuken

In de woonkamer en keuken vinden we verschillende soorten raambekleding; plisségordijnen, vitrage gordijnen en een houten jaloezie. Carina heeft bewust gekozen voor verschillende typen raambekleding, zodat er niet overal hetzelfde hangt. Het resultaat is een sfeervol geheel, waar diverse stoffen en kleuren elkaar afwisselen.

plisse gordijnen transparant woonkamer

houten jaloezie zwart keuken   vitrage gordijn enkele plooi

De grote ramen bij de schuifpui zijn voorzien van vitrage gordijnen met een enkele plooi. Dankzij de transparante stof komt er nog steeds veel licht naar binnen door deze ramen. Het gordijn is afgewerkt met een loodveter aan de onderkant. Hierdoor valt het gordijn tot aan de onderkant mooi in een plooi.

vitrage gordijn houten jaloezie

vitrage gordijn enkele plooi

In de slaapkamers en werkkamer hangen verduisterende plisségordijnen voor de ramen. Er werd bij deze plissés getwijfeld tussen in de dag montage of montage middels een plaksysteem op het raam. Op advies van onze monteur is er voor in de dag montage gekozen. Het plaksysteem zou namelijk i.c.m. het HR++ glas van deze ramen voor een thermische breuk kunnen zorgen.

verduisterend plissegordijn slaapkamer

plisse gordijnen verduisterend slaapkamer   plissegordijn werkkamer

Zowel het inmeten als het monteren heeft Carina overgelaten aan onze monteur. Daarnaast heeft ze onze winkel bezocht om de producten in het echt te bekijken en de juiste kleuren uit te zoeken. Ze is erg tevreden over het resultaat

plissé woonkamer top down bottom up   vitrage gordijn eethoek

Producten

Label 65® Abachi Houten Jaloezie 50 mm "Classic"
Kleur lamellen: RBN 4028 Zwart
Ladderband: Black LB-109 (25 mm)

Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend - Transparant
Stof kleur: Zwart P 1140
Profielkleur: Zwart

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Enkele Plooi
Stof kleur: Avio 2503
Afwerking: loodveter

Label 65® Gordijnrails
Kleur: wit

Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend - Verduisterend
Stof kleur: Licht Grijs P 1114
Profielkleur: Geanodiseerd Zilver