Smartwares Smart Switch SH5-GW-T

Raambekleding NL

€ 49,95
1 - 5 werkdagen
  • Slimme stekker
  • App bediening
  • Tijden instelbaar

De Smartwares SH5-GW-T Smart Switch zorgt ervoor dat jij de controle hebt over je huis, zelfs als je niet thuis bent. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een smartphone. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Smart Switch en de complete Smartwares Smarthome Basic range.

Je eigen smarthome
De Smart Switch is de sleutel tot jouw eigen smarthome. De Smart Switch heeft een stopcontact waar je de stekker van een apparaat in kunt steken. Op deze manier kun je het apparaat bedienen door gebruik te maken van de gratis iOS en Android app. Smartwares geeft je de mogelijkheid om eenvoudig je eigen smarthome op te bouwen. Geen lastige installatieprocessen of peperdure setjes.

Stel timers in
De plug en play Smart Switch communiceert met alle ontvangers uit de Smarthome Basic serie van Smartwares, waardoor je ook deze kunt aansturen met de app. Hierdoor kun je eenvoudig met je smartphone al je apparaten bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om in de app taken in te stellen waardoor aangesloten apparaten op vooraf ingestelde tijden aan of uit gaan. Stel bijvoorbeeld een persoonlijk lichtplan in zodat je lampen automatisch aan gaan op een bepaald tijdstip om inbrekers af te schrikken.

Plug & Play
Download de HomeWizard Lite app in de Google Play Store of App Store, steek de Smart Switch in een stopcontact en verbind de Smart Switch met de app. De Smart Switch kan nu gebruikt worden om apparaten te bedienen. Steek de stekker van een apparaat in de Smart Switch en zet apparaat het aan en uit vanaf de bank, bed of zelfs als je niet thuis bent. Alle Smarthome Basic producten communiceren middels veilige en storingsvrije automatisch gegenereerde codes waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy.

Breid uit, combineer en bedien
Creëer zoveel gemak en comfort als je zelf wilt door je smart home uit te breiden met producten uit de omvangrijke Smartwares Smarthome Basic serie. Voeg bijvoorbeeld een radiatorkraan toe om je huis te verwarmen terwijl je wegrijdt van het werk of bedien de tuinverlichting vanaf de bank dankzij de buitenschakelaars. Daarnaast is de Smart Switch compatibel met Amazon Alexa zodat je zelfs met voice control je smart home kunt aansturen. Maak je huis zo slim als je zelf wilt.

Inhoud van de verpakking:
Smart Switch, handleiding

Features:

De Smart Switch is de meest simpele manier om van je huis een smarthome te maken
Bedien alle verlichting en apparaten met je smartphone of Amazon Alexa
Steek de Smart Switch in een stopcontact, download de gratis app en heb de controle over je hele huis
Breid je Smart Switch uit met producten uit het uitgebreide Smarthome Basic assortiment
Stel timers in om lampen en apparaten automatisch aan of uit te zetten op een vooraf ingestelde tijd

Meer informatie
Levertijd 1 - 5 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie

Alles voor een tevreden klantVinden wij belangrijk!

  • Raambekleding voor élk budget
  • Winkel van 400m2 in Rijswijk
  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Eigen meetservice
  • Bezorging in Nederland & België
  • Dealer van Label 65, Luxaflex & vtwonen