Label 65® Rolgordijnen

Maak je keuze uit diverse Label 65 rolgordijnen. Van verduisterende stof tot een transparante rolgordijn stof. Bij het samenstellen van je rolgordijn kun je ook kiezen uit een aantal bedieningssoorten, waaronder koordloos of elektrisch!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Label 65® Rolgordijnen op maat

De rolgordijnen van Label 65® worden compleet op maat gemaakt voor jou. Dit houdt in dat je zelf de kleur van het rolgordijn, de afmeting en dergelijke kunt samenstellen op de site. De rolgordijnen worden gemaakt in diverse uitvoeringen, zo leveren wij rolgordijnen met transparante stof tot verduisterende stof, of met een mooi dessin in de stof.

Rolgordijn soorten

Het Label 65® Rolgordijn uni transparant is een rolgordijn met een stof in universele kleur. Deze kun je zelf kiezen op onze site. De stof is transparant dus als je het rolgordijn overdag naar beneden laat heb je wel daglicht binnen. Bij het rolgordijn kun je zelf kiezen aan welke kant je de bediening wil hebben, wat voor soort onderlat je graag bij het rolgordijn zou willen en of deze contra-rollend of standaard op de buis bevestigd moet worden. Kortom, compleet naar wens voor jou gemaakt!

Het Label 65® Rolgordijn uni semi-transparant is voorzien van een semi transparante stof, dus als je het rolgordijn overdag naar beneden laat heb je wel enig daglicht binnen, maar behoudt je wel je privacy in huis. Stel hem naar wens samen.

Het Label 65® Rolgordijn uni verduisterend is een rolgordijn met een verduisterende stof, ideaal voor gebruik in de slaapkamer. Het rolgordijn blokkeert het grootste deel van het daglicht. Het Label 65® Rolgordijn Uni Verduisterend is een rolgordijn met een stof in universele kleur. Stel hem geheel naar wens samen.

Rolgordijnen zijn er ook van Luxaflex, dus als je niks leuks vindt tussen de rolgordijnen van het merk Label 65 dan kun je altijd nog even een kijkje nemen tussen de rolgordijnen van Luxaflex.