Rolgordijnen elektrisch

Elektrische rolgordijnen

Maak je Smart Home compleet met elektrische rolgordijnen. Deze rolgordijnen bedien je gemakkelijk op afstand met een app of afstandsbediening, je hebt geen bedieningsketting meer nodig.

Ontdek ons assortiment op maat gemaakte elektrische rolgordijnen van Label 65® en Luxaflex®.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9-17 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rolgordijnen elektrisch bediend

Met een elektrisch rolgordijn zijn bedieningskettingen verleden tijd. De motor in de buis van het rolgordijn zorgt er namelijk voor dat het rolgordijn elektrisch wordt opgetrokken of juist naar beneden gaat. Het bedienen van deze motor doe je middels een app of afstandsbediening. De motor kan eenvoudig worden opgeladen met een oplaadkabel, welke je mee kunt bestellen met je elektrische rolgordijn. Het opladen doe je slechts een aantal keer per jaar, afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik van het elektrisch rolgordijn.

Elektrische Label 65® rolgordijnen

In het assortiment van Label 65® vind je elektrische rolgordijnen, elektrische duo rolgordijnen en elektrische cassette rolgordijnen. Deze elektrische rolgordijnen worden aangestuurd middels een buismotor van Brel. Bij het bestellen van je elektrische rolgordijn kun je een afstandsbediening mee bestellen, waarmee je de rolgordijnen kunt bedienen. Het is tevens mogelijk om je elektrische rolgordijnen met de Brel Home app te bedienen. Om hier gebruik van te kunnen maken schaf je een Brel Home Hub aan. Hier kun je tot wel 30 motoren op aansluiten en dus alle elektrische raamdecoratie in je huis mee aansturen. Tevens is het mogelijk deze hub te koppelen aan systemen als Google Home.

Elektrische Luxaflex® rolgordijnen

Luxaflex® biedt bij zowel de rolgordijnen large als de Twist rolgordijnen de mogelijkheid om deze met elektrische bediening te bestellen. Deze elektrische bediening van het rolgordijn wordt bij Luxaflex® PowerView® genoemd. PowerView® biedt tal van mogelijkheden om je rolgordijn elektrisch te bedienen. Zo kun je vaste tijdstippen instellen voor het op- en afrollen van je elektrische rolgordijn. Zo gaat deze ook op dagen dat je niet thuis bent automatisch open en dicht. Bij het bestellen kun je kiezen voor een PowerView® motor met voeding middels trafo of Li-ion accu. PowerView is te koppelen aan Smart Home besturingssystemen.

Elektrische rolgordijnen op maat – Verschillende stoffen, transparanties en opties

Een elektrisch rolgordijn bij Raambekleding Nederland.NL bestellen? Dan wordt deze volledig op maat gemaakt voor jou. Jij bepaalt zelf de stof, transparantie en afmetingen van jouw elektrische rolgordijn. Zo passen onze rolgordijnen met elektrische bediening altijd perfect op jouw raam.

Om je te helpen bij het kiezen van de juiste stof en transparantie kun je gratis kleurstalen aanvragen van al onze producten. Het is daarnaast ook mogelijk een bezoek te brengen aan onze winkel om daar de producten en kleurstalen te bekijken. Ook kunnen we jou helpen met het inmeten en installeren van de gordijnen. Hiervoor kun je een advies aan huis afspraak maken.