Label 65® Railroede Lugo 28 mm Wit Plafondsteun - Eindknop Kronos

30% korting

Label65 raambekleding

Van € 183,37
Uw voordeel € 55,01
€ 128,36
10 - 15 werkdagen
  • Gratis op maat gezaagd!
  • Moderne uitstraling
  • Eenvoudig te monteren

Nieuwe woning? Daar hoort natuurlijk nieuwe raambekleding bij! Heb je dit nog niet uitgezocht, maar weet je wel al zeker dat je gordijnen wil en geen jaloezieën of plissés? Ga dan voor een mooi gordijn in combinatie met de Lugo railroede.

Lugo

De Lugo railroede, met een doorsnede van 28mm, is geschikt als je op zoek bent naar een ophangsysteem dat gebruiksvriendelijk is en ook nog mooi oogt. Dat de Lugo zo gebruiksvriendelijk is komt door de rails die in de roede verwerkt zit. Zo kun je de gordijnen gemakkelijk openen en sluiten.

Aan de Lugo hang je gemakkelijk jouw vlinderplooigordijn, enkele plooigordijn of wave gordijn op. De railroede heeft een doorsnede van 28mm en is verkrijgbaar in 12 verschillende varianten. Jouw railroede is dus eigenlijk bijna ‘custom made’. Wil je liever een railroede met een wat smallere doorsnede? Dan is de Zamora railroede meer wat voor jou!

Jouw pakket

Het pakket dat geleverd wordt bij bestelling van de Label 65 Railroede Lugo Railroede met Plafondsteunen bestaat uit de railroede zelf en vrijwel alle attributen die je nodig hebt om de railroede en gordijn op te hangen, te weten:

- Eindstops (2 stuks)

- Voldoende runners om het gordijn op te hangen

- Eindknop Kronos (2 stuks)

- Voldoende plafondsteunen (bij de plafondsteunen kun je kiezen tussen plafondsteun vlak of plafondsteun knop).

Plafondsteunen

Let er bij het bestellen op dat je de juiste plafondsteun kiest, dit vervolgens op de juiste manier inmeet en ook besteld. Kies je voor de vlakke plafondsteun dan is de afstand van het plafond tot aan de onderkant van de rail 23 mm. Kies je voor de andere variant plafondsteun dan is de afstand van het plafond tot de onderkant van de railroede 35 mm.

Meetinstructies

Hoe je moet inmeten lees je onder de “Meetinstructies” of in dit blogbericht.

Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal Aluminium
Product soort Dim out
Gordijnrails bij Gordijnsoort Gordijn Enkele Plooi, Gordijn Vlinder Plooi, Gordijn Wave
Diameter railroede of roede 28 mm
Rails of roede Railroede
Minimale breedte 1000 mm
Maximale breedte 5800 mm
Montage rails en roedes Plafond montage

Railroede inmeten

Wanneer je de railroede gaat inmeten bepaal je als eerst hoe deze komt te hangen, vrijhangend of ingesloten tussen 2 muren in. Daarnaast bepaal je ook direct de hoogte. (Afhankelijk hiervan bepaal je de juiste steun die je nodig hebt).

Meetinstructies Railroede vrijhangend (de roede hangt niet tussen 2 muren/kozijnstijlen in)

Bepaal voordat je gaat bestellen eerst hoe ver je de railroede voorbij je raam wilt hebben. Het is aan te raden om een railroede te bestellen die breder is dan je raam, zodat de gordijnen mooi langs het raam vallen. Houd bijvoorbeeld rekening met 200 mm aan beide zijden, dan heb je ruimte om de gordijnen naar de zijkanten te schuiven.

1. Meet de breedte van het raam en noteer deze maat.
2. Tel bij deze maat een gewenste overlap op (bijvoobeeld 200 mm per zijde). Dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

Voorbeeld: het raam is 3000 mm breed. Je telt daar twee keer 200 mm op bij de breedte van het raam. De totale breedte van je gordijnrail wordt dan 3400 mm.

 

Meetinstructies Railroede ingesloten (de roede hangt tussen twee muren/kozijnstijlen in)

Ga je de gordijnroede tussen 2 muren in hangen, bijvoorbeeld over de gehele breedte van de pui, dan kun je eenvoudigweg de breedte van de muren aanhouden.

1. Meet de breedte tussen de muren, waar je de roede gaat ophangen, en noteer deze maat.
2. Haal per eindknop 50 mm van deze maat af, dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

 

Hoogteplaatsing van je 28 mm railroede

Kies je voor de platte plafondsteunen, let dan op dat de onderkant van de railroede 231 mm vanaf het plafond komt te hangen, en het oogje van het gordijn 36 mm van het plafond af hangt. Deze laatste maat is van belang bij het bestellen van de gordijnen.

Kies je voor de plafondsteun 15 mm, let dan op dat de onderkant van de railroede 43 mm vanaf het plafond komt te hangen, en het oogje van het gordijn 48 mm van het plafond af hangt. Deze laatste maat is van belang bij het bestellen van de gordijnen.

Let op! Hou bij het bestellen van je gordijnen rekening met de benodigde ruimte die de railroede inneemt.

Past altijd garantie!

Doe je een aankoop bij Raambekleding Nederland en meet je deze zelf in, dan is je Raambekleding van het merk Label 65® automatisch verzekerd onder de Past Altijd Garantie! Blijken de maten toch niet juist te zijn, dan zorgen wij ervoor dat je alsnog het product in de gewenste maten ontvangt.
Lees hier meer over de voorwaarden van de past altijd garantie.

Alles voor een tevreden klantVinden wij belangrijk!

  • Raambekleding voor élk budget
  • Winkel van 400m2 in Rijswijk
  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Eigen meetservice
  • Bezorging in Nederland & België
  • Dealer van Label 65, Luxaflex & vtwonen