Label 65® Railroede Lugo 28 mm Wit Plafondsteun - Eindknop Bol

30% korting

Label65 raambekleding

Van € 180,07
Uw voordeel € 54,02
€ 126,05
10 - 15 werkdagen
  • Gratis op maat gezaagd!
  • Moderne uitstraling
  • Eenvoudig te monteren

Heb jij gekozen om te gaan voor gordijnen en niet voor jaloezieen, shutters, rolgordijnen of plissés en ben je nog op zoek naar een manier om je gordijnen te gaan ophangen? Dan zit je goed met een railroede uit de Lugo collectie.

Lugo

In de Lugo collectie kun je kiezen uit 3 kleuren, 4 verschillende eindknoppen en meerdere ophangmogelijkheden. Zo kun je kiezen om je railroede op te hangen aan de wand of aan het plafond. Hiernaast heb je nog de mogelijkheid te kiezen uit verschillende gordijnrunners/glijders. Heb je al je keuzes gemaakt? Dan is het tijd om je producten (railroede en gordijnen) te gaan bestellen.

Meetinstructies 

Voordat je kunt gaan bestellen moet je er zeker van zijn dat je de juiste maten besteld. Hoe je deze maten kunt achterhalen lees je onder het kopje “meetinstructies”. Volg deze instructies goed, dan zijn we er bijna zeker van dat je de juiste maten aan ons doorgeeft.

Kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpen wij natuurlijk graag even mee. Wij kunnen je telefonisch ondersteunen of kunnen met jou een video afspraak inplannen. Wij leggen je dan van a tot z uit hoe je alle maten moet opmeten en geven jou nog wat tips om je raambekleding mooi te houden. Echter kunnen wij ook bij jou thuis komen om in te meten, hiervoor kun je een afspraak maken.

Jouw pakket

Als alles goed is ingemeten en besteld dan krijg je jouw raamdecoratie opgestuurd naar het door jou opgegeven adres. Het pakket wat wij naar je opsturen bevat de volgende attributen:

·         Railroede (tussen de 1000mm en 5800mm, afhankelijk van wat je aan ons door hebt gegeven).

·         2 eindstops.

·         2 eindknoppen, variant zeus.

·         Voldoende runners.

·         Voldoende plafondsteunen.

Monteren

Ben je er niet helemaal zeker van dat het ophangen van de raamdecoratie gaat lukken of heb je even geen tijd? Wij hangen de door jou gekochte producten ook voor je op. Wij maken graag een afspraak om jouw railroede en gordijn op te hangen. Wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal Aluminium
Product soort Gordijnrails of roede
Gordijnrails bij Gordijnsoort Gordijn Enkele Plooi, Gordijn Vlinder Plooi, Gordijn Wave
Diameter railroede of roede 28 mm
Rails of roede Railroede
Minimale breedte 1000 mm
Maximale breedte 5800 mm
Montage rails en roedes Plafond montage

 

Railroede Inmeten

Wanneer je de railroede gaat inmeten bepaal je als eerst hoe deze komt te hangen, vrijhangend of ingesloten tussen 2 muren in.
Daarnaast bepaal je ook direct de hoogte. (Afhankelijk hiervan bepaal je de juiste steun die je nodig hebt).

Meetinstructies Railroede vrijhangend (de roede hangt niet tussen 2 muren/kozijnstijlen in)

Bepaal voordat je gaat bestellen eerst hoe ver je de railroede voorbij je raam wilt hebben. Het is aan te raden om een railroede te bestellen die breder is dan je raam, zodat de gordijnen mooi langs het raam vallen. Houd bijvoorbeeld rekening met 200 mm aan beide zijden, dan heb je ruimte om de gordijnen naar de zijkanten te schuiven.

1. Meet de breedte van het raam en noteer deze maat.
2. Tel bij deze maat een gewenste overlap op (bijvoobeeld 200 mm per zijde). Dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

Voorbeeld: het raam is 3000 mm breed. Je telt daar twee keer 200 mm op bij de breedte van het raam. De totale breedte van je gordijnrail wordt dan 3400 mm.

 

Meetinstructies Railroede ingesloten (de roede hangt tussen twee muren/kozijnstijlen in)

Gaat je de gordijnroede tussen 2 muren in hangen, bijvoorbeeld over de gehele breedte van de pui, dan kun je eenvoudigweg de breedte van de muren aanhouden.

1. Meet de breedte tussen de muren, waar je de roede gaat ophangen, en noteer deze maat,
2. Haal per zijsteun/eindkap 10 mm van deze maat af, dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

 

Hoogteplaatsing van je 28 mm railroede

Kies je voor de platte plafondsteunen, let dan op dat de onderkant van de railroede 231 mm vanaf het plafond komt te hangen, en het oogje van het gordijn 36 mm van het plafond af hangt. Deze laatste maat is van belang bij het bestellen van de gordijnen.

Kies je voor de plafondsteun 15 mm, let dan op dat de onderkant van de railroede 43 mm vanaf het plafond komt te hangen, en het oogje van het gordijn 48 mm van het plafond af hangt. Deze laatste maat is van belang bij het bestellen van de gordijnen.

Let op: Hou bij het bestellen van je gordijnen rekening met de benodigde ruimte die de railroede inneemt.

Past altijd garantie!

Doe je een aankoop bij Raambekleding Nederland en meet je deze zelf in, dan is je Raambekleding van het merk Label 65® automatisch verzekerd onder de Past Altijd Garantie! Blijken de maten toch niet juist te zijn, dan zorgen wij ervoor dat je alsnog het product in de gewenste maten ontvangt.
Lees hier meer over de voorwaarden van de past altijd garantie.

Alles voor een tevreden klantVinden wij belangrijk!

  • Raambekleding voor élk budget
  • 1 ruime winkel in Rijswijk
  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Eigen meetservice
  • Gratis bezorging in Nederland & België
  • Dealer van Label 65, Luxaflex & vtwonen