Label 65® Railroede Zamora 20 mm Wit Wandsteun - Eindknop Bol

30% korting

Label65 raambekleding

Van € 162,63
Uw voordeel € 48,79
€ 113,84
10 - 15 werkdagen
  • Gratis op maat gezaagd!
  • Moderne uitstraling
  • Eenvoudig te monteren

Railroedes hebben een aantal mooie voordelen ten opzichte van een roede of rails. Zo heb je bij een railroede niet alleen de looks van een roede, maar heb je ook de functionaliteiten van een rail. Zodoende kun je deze makkelijk aan het plafond of aan de wand bevestigen, zonder dat het de bewegelijkheid van je gordijn vermindert.

Ga je voor een roede dan zijn de steunen, waarmee je de ophanging verzorgt nadrukkelijker aanwezig. Deze moeten namelijk steviger zijn om het gordijn goed te kunnen dragen. Wel heb je minder plafond- en wandsteunen als je kiest voor een gordijnroede.

De Zamora railroede is vervaardigd uit aluminium en heeft een matte uitstraling. Hiernaast heeft de Zamora een doorsnede van 20 mm. Liever een railroede met een net iets grotere diameter? Dan is de Lugo Railroede met een diameter van van 28 mm wellicht wat voor jou!  

Samenstellen

De Zamora railroede kun je eenvoudig zelf samen stellen. Dit doe je door te kiezen voor de kleur, soort ophanging en het type eindknop. Je krijgt deze vervolgens geleverd samen met de runners en eindstops die ervoor zorgen dat de uiteindes van je gordijn op de juiste plek blijven zitten. Zo voorkom je dat je hele gordijn verschuift als je deze wil gaan sluiten.

Meetinstructies

Voor het bestellen van je railroede heb je eigenlijk alleen de breedte van raam+muur nodig. Houdt bij het bestellen rekening met de breedte van de eindknoppen. De railroede moet namelijk nog tussen de twee muren passen als je de eindknoppen aan de roede hebt vastgemaakt.

Het meten van het gordijn gaat daarin net even wat lastiger. Maar bij de meetinstructies vind je de exacte informatie die jij nodig hebt om jouw gordijnen goed te kunnen meten!

Bestel snel

Ben jij er helemaal uit en blij met de door jou gemaakte keuze voor de Zamora railroede? Bestel dan snel! Wij bezorgen de railroede zo snel mogelijk bij jou thuis. Onder de knop “product samenstellen” kun je vinden hoe lang dit ongeveer duurt. Dit is wel slechts een schatting. In werkelijkheid kan het wat langer of korter duren voordat je jouw railroede in huis hebt!

 

Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal Aluminium
Product soort Gordijnrails of roede
Gordijnrails bij Gordijnsoort Gordijn Enkele Plooi, Gordijn Vlinder Plooi, Gordijn Wave
Diameter railroede of roede 20 mm
Aantal steunen

Aantal steunen

100 - 200 cm = 2 steunen
201 - 380 cm = 3 steunen
381 - 480 cm = 4 steunen
481 - 580 cm = 5 steunen

Rails of roede Railroede
Minimale breedte 1000 mm
Maximale breedte 5800 mm
Montage rails en roedes Wand montage

 

Railroede Inmeten

Wanneer je de railroede gaat inmeten bepaal je als eerst hoe deze komt te hangen, vrijhangend of ingesloten tussen 2 muren in.
Daarnaast bepaall je ook direct de hoogte. (Afhankelijk hiervan bepaal je de juiste steun die je nodig hebt).

Meetinstructies Railroede vrijhangend (de roede hangt niet tussen 2 muren/kozijnstijlen in)

Bepaal voordat je gaat bestellen eerst hoe ver je de railroede voorbij je raam wilt hebben. Het is aan te raden om een railroede te bestellen die breder is dan je raam, zodat de gordijnen mooi langs het raam vallen. Houd bijvoorbeeld rekening met 200 mm aan beide zijden, dan heb je ruimte om de gordijnen naar de zijkanten te schuiven.

1. Meet de breedte van het raam en noteer deze maat.
2. Tel bij deze maat een gewenste overlap op (bijvoobeeld 200 mm per zijde). Dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

Voorbeeld: het raam is 3000 mm breed. Je telt daar twee keer 200 mm op bij de breedte van het raam. De totale breedte van je gordijnrail wordt dan 3400 mm.

 

Meetinstructies Railroede ingesloten (de roede hangt tussen twee muren/kozijnstijlen in)

Gaat je de gordijnroede tussen 2 muren in hangen, bijvoorbeeld over de gehele breedte van de pui, dan kun je eenvoudigweg de breedte van de muren aanhouden.

1. Meet de breedte tussen de muren, waar je de roede gaat ophangen, en noteer deze maat,
2. Haal per zijsteun/eindkap 10mm van deze maat af, dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

 

Hoogteplaatsing van je 20 mm railroede

Kies je voor alleen wandsteunen dan kun je zelf bepalen hoe hoog de railroede komt te hangen vanaf de vloer of de vensterbank. De minimaal benodigde maat van bovenzijde steun, dus de bovenzijde van de steun tegen het plafond of kozijn aan, t/m binnenzijde van het gordijnoogje is 52 mm. Wil je de railroede lager ophangen? reken dan zelf de juiste afstand uit waar de gordijnhaak komt te hangen. Deze maat is van belang bij het bestellen van de gordijnen

Let op: Hou bij het bestellen van je gordijnen rekening met de benodigde ruimte die de railroede inneemt.

Past altijd garantie!

Doe je een aankoop bij Raambekleding Nederland en meet je deze zelf in, dan is je Raambekleding van het merk Label 65® automatisch verzekerd onder de Past Altijd Garantie! Blijken de maten toch niet juist te zijn, dan zorgen wij ervoor dat je alsnog het product in de gewenste maten ontvangt.
Lees hier meer over de voorwaarden van de past altijd garantie.

Alles voor een tevreden klantVinden wij belangrijk!

  • Raambekleding voor élk budget
  • Winkel van 400m2 in Rijswijk
  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Eigen meetservice
  • Bezorging in Nederland & België
  • Dealer van Label 65, Luxaflex & vtwonen