Raambekleding voor schuifpuien

Bij Raambekleding Nederland leveren wij raambekleding voor vele soorten ramen. Denk hierbij niet alleen aan gewone ramen, maar ook draaikiepramen of dakramen. Het kan ook zijn dat u een schuifpui heeft.

Een schuifpui is een glazen deur, die meestal verbonden wordt met de tuin van een huis. Het is een echte sfeermaker en zorgt ervoor dat u veel licht binnen krijgt. Uiteraard snappen wij dat u ook waarde hecht aan privacy. Daarom hebben wij voor u een overzicht gemaakt van raambekleding die geschikt is voor een schuifpui.

 

Shutters

Voor een landelijke sfeer in huis raden wij shutters aan. Dit zijn luiken met lamellen, welke u verticaal op en neer kunt bewegen. Tijdens het bestellen kunt u kiezen welke maat lamellen u wilt, bijvoorbeeld 63mm of 89mm. Hoe groter de lamellen, hoe groter het zicht naar buiten als deze open staan.

Shutters zijn zeer geschikt voor schuifpuien, met name als u kiest voor shutters met een vouwrail. Hierdoor kunt u de shutters in een handomdraai 90 graden openklappen. Shutters hangen over het algemeen in een vierzijdig paneel, waar de luiken aan bevestigd zijn met scharnieren. De luiken kunnen opengeklapt worden, maar in het geval van een schuifpui is dit niet handig. Daarom raden wij aan op een vouwrail te kiezen bij uw shutters. Hierdoor komen de panelen per set van twee luiken op de vouwrail te zitten, waardoor u de shutters nog eenvoudiger kunt openen.

Bekijk hier onze Houten Shutters - Modern (Prijs incl. Meten & Monteren*)

 

Gordijnen

Gordijnen zijn een echte sfeermaker in vrijwel elke woonruimte. Het is ook een aanrader om te gebruiken in combinatie met een schuifpui. Gordijnen zijn hier namelijk heel divers toe te passen.

Als u bijvoorbeeld overdag veel daglicht binnen wil krijgen, zonder dat het hinderlijk is, dan kunt u kiezen voor een Voile of Vitrage gordijnen. Wilt u enigszins daglicht binnen krijgen, maar inkijk voorkomen, dan kunt u het beste kiezen voor onze Dim Out gordijnen. Tot slot kunt u kiezen voor verduisterende gordijnen, in het geval uw de kamer volledig wilt verduisteren.

Bekijk hieronder ons aanbod gordijnen voor schuifpuien:

Label 65® Voile Gordijnen

Label 65® Vitrage Gordijnen

Label 65® Overgordijnen Banenstof

Label 65® Dim Out Gordijnen

 

Plisse gordijnen en Duette Shades

Plisse gordijnen zijn altijd een sfeervolle verschijning in huis. Kenmerkend aan plisse gordijnen is de plooiing in de stof, wat zorgt voor een stijlvol uiterlijk. Plisse gordijnen kunt u op diverse manieren toepassen, of u nu een transparant plisse gordijn neemt voor meer sfeer of een verduisterend plisse gordijn wil om daglicht zoveel mogelijk buiten te houden.

Voor een schuifpui zijn plisse gordijnen geschikt. Zo kunnen ze vrij breed gemaakt worden (meestal tot 2000mm), waardoor u gemakkelijk uw schuifpui kunt afdekken. Ook kunt u ze heel divers toepassen door het brede aanbod aan stofsoorten.

Duette Shades hebben min of meer dezelfde functie als plisse gordijnen. Het belangrijkste verschil is dat duette shades een extra stoflaag hebben, waardoor er een honingraatstructuur ontstaat. Door de extra stoflaag zijn de duette shades standaard semi transparant of verduisterend.

Bekijk hieronder een selectie van ons aanbod Plisse gordijnen en Duette Shades:

Label 65® Plisse Gordijnen Vrijhangend

Label 65® Plisse Gordijnen Spankoord

Label 65® Duette Shades Vrijhangend

Label 65® Duette Shades Spankoord

 

Horren

Wilt u met warm weer uw schuifpui open zetten voor frisse lucht, zonder dat er insecten naar binnen kunnen komen? Bekijk dan eens onze dubbele plisse hordeuren. Deze zijn eenvoudig te bedienen en zijn geschikt voor deuren tot maar liefst 3200mm breed! De plisse hordeur is voorzien van gaas dat zichzelf opvouwt als u hem dicht doet, waardoor de hordeur weinig ruimte in beslag neemt.

U kunt de plisse hordeuren zowel in het kozijn als op het kozijn monteren. Het is alleen afhankelijk van uw situatie en uw soort schuifpui wat het meest geschikt is.

Bekijk hier de Label 65® Plissé Hordeur tot 3200 mm - Dubbele Deur.

  

Houten & Aluminium Jaloezieen

Onze houten & aluminium jaloezieen zijn onze meest verkochte producten. Houten jaloezieen zorgen voor een mooie landelijke sfeer, terwijl aluminium jaloezieen voor een speelse en moderne uitstraling zorgen.

Voor schuifpuien zijn houten & aluminium jaloezieen geschikt, omdat ze vrij breed besteld kunnen worden (meestal tot maximaal 3000mm breed). Hierdoor kunt u gemakkelijk uw schuifpui afdekken met een jaloezie.

U kunt de jaloezieen het beste op het kozijn monteren, zodat ze voor uw schuifpui en (eventuele) klink langs vallen en netjes naast elkaar kunnen hangen.

Bekijk hieronder ons aanbod houten & aluminium jaloezieen:

Label 65® Houten Jaloezie 50 mm "Trendy"

Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm