Raambekleding op maat

Raambekleding op maat vindt u bij Raambekleding Nederland.NL. Wij zijn specialisten in maatwerk, bij ons vindt u dan ook geen standaard maten.
Wat u wel bij ons vindt? Wij leveren vrijwel alle soorten raambekleding, van houten jaloezieen tot plisse gordijnen en horren. Alles op maat gemaakt, dus u bent altijd verzekerd van de juiste maat.

Keuze Raambekleding op maat

Een keuze maken uit de verschillende soorten raambekleding is lastig, er is namelijk zoveel mogelijk. Om u te helpen bij het maken van een keuze kunt u zich laten inspireren door een van onze overzichtpagina's. Zo hebben wij per woonvertrek een aantal suggesties gedaan van raambekleding die hier erg sfeervol zijn.

Wat is populair?

Zowel de Houten Jaloezieen met Ladderband als de Plisse gordijnen met Top Down Bottom Up optie ziet u op dit moment vaak voor het raam hangen, maar ook de houten shutters zijn erg populair!

Houten Jaloezieen vindt u op onze webshop: Houtenjaloezieenshop.nl

Plisse gordijnen vindt u op onze webshop: Plisseshop.nl

Shutters vindt u op onze webshop: Shuttercenter.nl


Woonkamer

Naast uw meubels zijn ook uw raambekleding een echte sfeermaker in de huiskamer! Houdt u van een strakke, moderne inrichting? Kies dan bijvoorbeeld voor een houten of aluminium jaloezie, bijvoorbeeld met een stoere ladderband.

Wilt u liever wat meer sfeer in de woonkamer brengen? Denk dan eens aan een mooi stoffen product, bijvoorbeeld vouwgordijnen of een overgordijn dat u combineert met een van de bovengenoemde raambekleding.

 

Slaapkamer

Voor de slaapkamer worden overwegend verduisterend raambekleding op maat gebruikt, bijvoorbeeld rolgordijnen. Er is zelfs een rolgordijn dat 100% verduisterend werkt, de geleiders en onderlat zijn hierbij voorzien van een borstelstrip die de lichtkier wegneemt.

Ook verduisterende gordijnen met bijvoorbeeld een vlinderplooi zijn ideaal voor in de slaapkamer. Niet alleen vanwege de verduisterende eigenschap, maar ook vanwege de sfeer die de gordijnen meebrengen.

 

Badkamer

Voor de badkamer worden normaal gesproken geen raambekleding op maat gekozen die niet goed tegen vocht kunnen, wilt u toch een jaloezie voor in de badkamer? Dan kunt u kiezen voor een PVC uitvoering.

Liever een andere oplossing? Ook rolgordijnen worden gekozen voor de in de badkamer.

 

Keuken

Raambekleding op maat nodig voor de keuken? Wat dacht u van een aluminium jaloezie? Deze kunnen eenvoudig worden afgenomen met een vochtige doek en geven een stoere uitstraling in de keuken. Ook een rolgordijn is perfect om in de keuken op te hangen, deze kunt u eenvoudig afnemen.