Plisségordijnen en Dupli shades voor draaikiepramen

Een plisségordijn voor je draaikiepraam hangen? Dat kan! Plissés met zijgeleiding zorgen er namelijk voor dat de plissé altijd op zijn plaats blijft hangen, ook wanneer je het raam kiept.

Ontdek onze op maat gemaakte spankoord duettes en plissés voor draaikiepramen en bestel deze met tot wel 30% korting!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9-9 van 10

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Plisse gordijnen met zijgeleiding voor kiepramen

Niet iedere plisse of dupli / duette shade is geschipt voor draai kiep ramen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van alle plisse gordijnen die wel geschikt zijn voor draaikiepramen. Dit zijn spankoord plisse gordijnen. De spankoorden lopen aan beide zijkanten door de stof en worden middels steunen op of in het kozijn bevestigd. Deze geleidingskabel zorgt ervoor dat de plisse altijd langs het raam blijft hangen, ook wanneer je deze open kiept.

plisse gordijn draaikiepraam

Plisse gordijnen voor kunststof draai-kiepramen

Heb jij een kunststof draai-kiepraam? Dan wil je hier bij voorkeur niet in boren. Daarom is het ook mogelijk om plaksteunen of klemsteunen mee te bestellen bij jouw draai-kiepraam plisse gordijn of dupli/duette shade. De klemsteunen klem je op de boven- en onderzijde van het draaikiep gedeelte van het raam. Bij plaksteunen plak je ze op de boven- en onderzijde van het draaikiep gedeelte van het raam. Zo kun je de plisse bevestigen zonder te hoeven boren of schroeven in het kozijn. 

plaksteunen klemsteunen plisse draaikiepraam

Goedkope draai-kiepraam plisse gordijnen

Jouw plisse gordijn voor je draai-kiepraam bestel je extra voordelig bij Raambekleding Nederland.NL. Bij ons krijg je maar lieft 30% korting op Label 65 plisse gordijnen voor kantel kiepramen en duette shades voor kantel kiepramen. Hierdoor ben je altijd voordeliger uit bij ons dan in een woonwinkel. Daarnaast worden alle plissés voor kiepramen op maat gemaakt, zodat deze perfect passen op jouw raam.

Raambekleding voor draaikiepramen 

Vaak moet je voor de bevestiging van raambekleding in een draaikiepraam gaan schroeven. Dit is echter niet aan te raden als je kunststof kozijnen hebt. Naast plisse's kun je voor draaikiepramen ook nog kiezen voor andere raambekleding. Zo zijn sommige jaloezieen geschikt voor draaikiepramen en kun je ook bepaalde raamhorren installeren op een draaikiepraam. Denk hier goed overna voordat je jouw raambekleding gaat bestellen.