vtwonen Dupli Shades

De collectie dupli plisse's van vtwonen besteld je nu, compleet op maat gemaakt. De dubbele dupli stof heeft van de zijkant gezien een honingsraatstructuur stof. De stof zorgt ervoor dat het zonlicht gefilterd wordt en inkijk naar binnen nauwelijks meer mogelijk is.

Kies bij het samenstellen voor een standaard uitvoering of de gewilde top-down bottom-up uitvoering. Hierbij creëer je zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde van het dupli gordijn lichtinval in huis.

De stoffen zelf zijn beschikbaar in lichtdoorlatend en verduisterend.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plissé Dupli gordijn van vtwonen

De Dupli gordijnen van vtwonen zijn écht design en verkrijgbaar in vele mooie kleuren en stoffen. Zo heb je duo stoffen maar ook enkele stoffen. De duo stoffen zijn aan de achterkant wit en de enkele stoffen hebben aan beide kanten dezelfde kleur.

vtwonen heeft niet een enorm brede collectie raambekleding maar staat bekend als "het interieurmagazine" en natuurlijk om de mooie en chique accessoires en interieurontwerpen. Wil je meer inspiratie betreft vtwonen raambekleding bekijk dan de gehele vtwonen raambekledingcollectie bij Raambekleding Nederland.NL