Label 65® Dupli shades

De Label 65® Dupli Shades zijn verkrijgbaar in de stoffen semi transparant en verduisterend en zijn op diverse manieren te bedienen volgt te bedienen: Standaard ketting of koord, i.c.m een top-down bottom-up systeem, of zelfs elektrisch. De semi transparante stoffen zijn ideaal voor in de woonkamer en de verduisterende stoffen zijn perfect voor in de slaapkamer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Label 65® Dupli Raamhor - Verduisterend
  2. Label 65® Dupli Raamhor - Semi Transparant
  3. Label 65® Dupli Shades Window Frame - Verduisterend
  4. Label 65® Dupli Shades Window Frame - Semi Transparant Duo Tone
  5. Label 65® Dupli Shades Vrijhangend - Semi Transparant
  6. Label 65® Dupli Shades Vrijhangend - Semi Transparant Duo Tone
  7. Label 65® Dupli Shades Vrijhangend - Verduisterend
  8. Label 65® Dupli Shades Spankoord - Verduisterend
  9. Label 65® Dupli Shades Spankoord - Semi Transparant
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Label 65® Dupli shades op maat

De Dupli shades worden compleet naar jouw wens gemaakt. De Label 65® Dupli Shades Vrijhangend zijn beschikbaar in semi transparant en verduisterend en zowel in 'full tone', één kleur, of als 'duo tone', aan voor en achterzijde een andere kleur.

De Dupli Shades geven jouw huis een moderne sfeer en filtert het binnenkomende licht. Ben je op zoek naar de populaire top-down bottom-up Dupli? Je kunt dit als optie kiezen bij een aantal van onze producten!

Dupli shades horren

Niet alleen kunnen dupli shades dienen als raambekleding en sfeermaker in huis. Dupli shades zijn er in allerlei vormen en maten. Zo zijn er ook dupli shades beschikbaar met meerdere functies. Ze maken ze én sfeer in huis, zorgen ze voor een mooie lichtinval, brengen privacy in huis én zijn er dupli shades producten die ook nog een horfunctie hebben. Zeker in de lente of zomer wanneer er weer wat meer vliegen actief zijn is dit een ideaal product. Bekijk de Label 65 Raamhorren en bestel snel!