Railroedes op maat - 28 mm diameter

Combineer het uiterlijk van een roede met de rails van een gordijnrails en je krijgt een stijlvolle railroede. Deze railroede heeft een diameter van 28mm en is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De railroede wordt volledig op maat gemaakt, je hoeft hem dus niet meer te zagen.

Bestel nu een railroede met 30% korting. De railroede wordt gratis bij je thuisbezorgd!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 19-27 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Railroede 28mm wit met eindkap Kronos
  2. Railroede 28mm zwart met eindkap Kronos
  3. Railroede 28mm RVS met eindknop Kronos
  4. Label 65® Railroede Lugo 28 mm Wit Plafondsteun - Eindknop Bol
  5. Label 65® Railroede Lugo 28 mm Zwart Plafondsteun - Eindknop Bol
  6. Label 65® Railroede Lugo 28 mm RVS Plafondsteun - Eindknop Bol
  7. Railroede 28mm wit eindknop bol
  8. Railroede 28mm Zwart eindknop Bol
  9. Railroede 28mm RVS eindknop Bol
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 19-27 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

28 mm railroede op maat - diverse uitvoeringen

Zoek je een railroede met een diameter van 28 mm? Ontdek dan ons aanbod kwalitatieve, maar vooral stijlvolle Label 65 railroedes op maat. Deze railroede is verkrijgbaar in een nikkel, edelstaal en antraciet uitvoering met standaard eindkap. Daarnaast vind je in het assortiment een witte railroede, zwarte railroede en RVS railroede, welke met diverse eindknoppen te verkrijgen zijn. Iedere eindknop geeft op zijn beurt een unieke sfeer aan de railroede.

Je bepaalt daarnaast zelf de afmetingen van de railroede en met welk type steunen je de railroede 28 mm op wilt hangen. Zo ontvang je uiteindelijk dus de ideale railroede voor jouw kozijn, hang je hem op zoals je wilt en past deze ook perfect.

Inmeten van railroedes

De juiste maat voor jouw railroede bepalen doe je vrij eenvoudig aan de hand van onze meetinstructies. Bij alle railroedes 28 mm vind je een uitgebreide meetinstructie. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je ook gebruik maken van onze meetservice. Je hebt hierbij de keuze uit een live video afspraak, waarbij een medewerker je helpt bij het inmeten of een meetafspraak, waarbij er een monteur bij je langs komt.