Elektrische raambekleding | Op maat gemaakt!

Wilt u vanuit de luie stoel uw raambekleding bedienen? Bekijk dan onze Label 65® elektrische producten! Deze elektrische producten zijn voorzien van een motor, waarmee de raambekleding wordt aangestuurd. Met een druk op de knop kunt u bijvoorbeeld de lamellen van een houten jaloezie kantelen, of een rolgordijn omhoog laten rollen. Bijkomend voordeel is dat u hierdoor vrijwel geen last meer heeft van loshangende koorden.

Het bedienen van de elektrische motor gaat via een afstandsbediening. U heeft bij alle elektrische producten van Label 65® de keuze uit een 1-kanaals, 5-kanaals of 15-kanaals afstandsbediening. Hoe meer kanalen een afstandsbediening heeft, hoe meer elektrische producten u aan één afstandsbediening kunt koppelen. Met een 15-kanaals afstandsbediening is het zelfs mogelijk om tot maximaal 15 elektrische Label 65® producten te bedienen. Dat kunnen bijvoorbeeld 5 houten jaloezieen en 10 rolgordijnen zijn.

De elektrische producten zijn voorzien van een motor, en gekoppeld aan een oplaadbare Li-ion accu. Deze wordt zorgvuldig in de bovenbak of buis van het product verwerkt en hoeft slechts eens in de paar maanden opgeladen te worden. Wanneer u een afstandsbediening bij uw elektrische product wilt, dan kunt u deze laten instellen door de fabriek. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen m.b.v. de Nederlandstalige handleiding.

Kortom, onze elektrische raambekleding biedt veel voordelen en gebruiksgemak. Hieronder leggen wij per soort raambekleding uit wat de mogelijkheden zijn.

Ben je benieuwd hoe het instellen werkt? Kijk dan op onze instructiepagina waar we dit stap voor stap toelichten.

 

Elektrische Houten Jaloezieen

De houten jaloezieen zijn een echte trend en worden veel verkocht. Dit komt door de landelijke en sfeervolle uitstraling, hierdoor staan houten jaloezieen mooi in vrijwel elke woning! Ons meest verkochte model houten jaloezie is de 50mm “Trendy” met witte lamellen en wit ladderband - deze jaloezie is ook verkrijgbaar met een elektrische bediening.

De elektrische motor en de oplaadbare accu van de houten jaloezieen wordt in de bovenbak bevestigd zodat u deze niet ziet - hier hoeft u ook geen rekening mee te houden tijdens het monteren. De motor zorgt ervoor dat u de lamellen kunt openen en sluiten via een afstandsbediening. Het optrekken van de lamellen gebeurt nog wel via een koord. Tijdens het bestellen kunt u bepalen of u het optrekkoord links of rechts wilt hebben.

Bij het monteren kunt u ervoor kiezen om het oplaadsnoer van de accu weg te werken tussen de bovenbak en de afdeklijst. Hierdoor hoeft u de jaloezie niet los te klikken uit de steunen wanneer u de accu wilt opladen!

De volgende houten jaloezieen kunnen besteld worden met een elektrische motor:

Label 65® Houten Jaloezie 50 mm "Trendy" (Meest verkocht)

Label 65® Houten Jaloezie 50 mm "Classic"

Label 65® Bamboe Jaloezie 50 mm

 

Elektrische Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een vorm van raambekleding die geschikt zijn voor vrijwel elke woonruimte. Alle Uni rolgordijnen van Label 65® kunnen besteld worden met een elektrische motor. In het geval van de rolgordijnen is het een buismotor, welke in de buis van het rolgordijn wordt weggewerkt. De motor zorgt ervoor dat u het rolgordijn elektrisch kunt openen en sluiten met een afstandsbediening. Met een druk op de knop bepaalt u of het rolgordijn oprolt of afrolt.

Bijkomend voordeel van de elektrische bediening bij rolgordijnen is dat het geheel koordloos is, waardoor het geen gevaar vormt voor uw kinderen of huisdieren!

De volgende rolgordijnen kunnen besteld worden met een elektrische motor:

Label 65® Uni Rolgordijnen

Label 65® Uni Koordloze Rolgordijnen

Label 65® Rolgordijnen Exclusief

 

 

Elektrische Vouwgordijnen

Ook de Label 65 vouwgordijnen kunnen elektrisch bediend worden middels een afstandsbediening of app! De vouwgordijnen worden bij keuze voor elektrische bediening voorzien van een ingebouwde motor met accu die slechts eens in de paar maanden opgeladen hoeft te worden. Dankzij de elektrische bediening kunt u de vouwgordijnen openen en sluiten vanaf de bank!

Bij het samenstellen van het elektrische vouwgordijn kiest u voor een 1-kanaals of 5-kanaals afstandsbediening om de producten te bedienen. Wilt u deze ook middels een App aansturen vanaf uw android of apple IOS aparaat dan kunt u hiervoor bijvoorbeeld de Homewizard Lite app gebruiken. Let er wel op dat u dan tevens een Smartwares Smarthome Controller nodig heeft.

Label 65® Vouwgordijnen

Label 65® Vouwgordijnen Gevoerd

 

Elektrische Plisses & Duettes

Ook voor plisses en duettes bent u bij ons aan het juiste adres! Kenmerkend aan plisse gordijnen en duette shades is de plooiing in de stof. Dit zorgt voor een stijlvolle en elegante uitstraling. Als u een plisse/duette bestelt met elektrische motor, dan wordt deze in de bovenbak weggewerkt. De batterijen zitten in een aparte houder verwerkt die achter de bovenbak bevestigd kan worden, let op dat hiervoor wel voldoende ruimte nodig is. De motor zorgt ervoor dat u de plisse/duette omhoog en omlaag kunt bewegen. Let wel op dat de elektrische bediening alleen mogelijk is met de standaard uitvoering (dus niet met Top Down Bottom Up of Easyrise).

Label 65® Dupli Shade XL Elektrisch Semi Transparant

Label 65® Dupli Shade XL Elektrisch Verduisterend

 

 

 

Luxaflex® Powerview

Van Luxaflex® leveren wij ook elektrische producten. Bij Luxaflex® wordt de elektrische bediening Powerview genoemd. Met dit systeem kunt u niet alleen uw raambekleding bedienen via een afstandsbediening, maar ook via een app op uw telefoon of tablet. Het Powerview systeem is volledig vooraf programmeerbaar en biedt u veel mogelijkheden qua instellingen. Zo kunt u met het Powerview systeem bijvoorbeeld gepersonaliseerde scenes aanmaken per individuele ruimte, maar u kunt ook verschillende ruimtes samenbrengen in één scene.

Voor meer informatie over Powerview kunt u kijken op onze Powerview pagina.