Raambekleding voor de kinderkamer

Bij het inrichten van de kinderkamer is niet alleen het uitzoeken van kleuren, verf en meubels belangrijk, de raambekleding is minstens net zo belangrijk! Jouw kind moet immers goed kunnen slapen in een kamer waar het donker is. Natuurlijk moet de raambekleding ook aansluiten op de kleuren in de kinderkamer. Wij hebben op een rij gezet welke raambekleding geschikt is voor de kinderkamer.

Alle producten die je bij ons koopt voldoen aan de EU Childsafety regelgeving. Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met de veiligheid van je kind. Zo worden bij bepaalde producten de koorden op 2/3e lengte geleverd, zodat kinderen er niet bij kunnen.

Aluminium jaloezieen

Niet geheel verduisterend maar wel erg leuk en in heel veel verschillende kleuren te bestellen voor de kinderkamer. Geef de kamer de sfeer die jij wilt hebben. De jaloezieen zijn makkleijk om overdag te gebruiken om de zon weg te houdenen daarnaast nog genoeg daglicht binnen laten zodat er nog gespeeld kan worden op de kamer.

Label 65® heeft meerdere aluminium jaloezieen om uit te kiezen:

Label 65® Aluminium Jaloezie 16 mm

Label 65® Aluminium Jaloezie 25 mm

Verduisterende rolgordijnen

Goed kunnen slapen is voor een kind van essentieel belang. Met een verduisterend rolgordijn slapen kinderen beter en langer! De verduisterende rolgordijnen kunnen besteld worden in diverse vrolijke kleuren voor de kinderkamer, bijvoorbeeld blauw of roze.

Bovendien zijn onze rolgordijnen erg kindvriendelijk, omdat ze standaard worden gemaakt op een lengte zodat het rolgordijn en de kettingbediening 1,50 meter boven de grond hangen. Eventueel kun je een koordloos rolgordijn bestellen, zodat je het rolgordijn eenvoudig kan bedienen via de onderlat.

Enkele voorbeelden van verduisterende rolgordijnen van Label 65®:

Label 65® Cassette Rolgordijn Verduisterend Easy Fix

Label 65® Rolgordijn Uni Verduisterende

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen voor in de slaapkamer zijn een eenvoudige en mooie oplossing voor de kinderkamer. Er zijn verschillende plisse gordijnen van Label 65® te bestelling in leuke felle kleuren waarmee je de kinderkamer direct wat meer sfeer geeft! Bovendien kunnen plissé gordijnen prima op draaikiepramen gemonteerd worden met behulp van montageclips. Als je een verduisterende plisse wilt hebben zijn deze ook in heel veel verschillende kleuren te bestellen.

Bekijk bijvoorbeeld:

Label 65®Plissé semi transparant vrijhangend

Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend - Verduisterend

Gordijnen

Gordijnen in een kinderkamer zijn echte sfeermakers. De verduisterende of gevoerde gordijnen zorgen ervoor dat de kamer naast decoratief mooi ook verduisterd wordt, wat handig is voor de nachtrust van jouw kind. Je hebt bij het bestellen van onze gordijnen de keuze uit veel verschillende opties, waaronder de kleur stof en de manier waarop de stof valt (enkele plooi of vlinderplooi). Gordijnen zijn daarnaast prima te combineren met andere producten, zoals een houten jaloezie.

Bijvoorbeeld de Label 65® Gordijn Verduisterend Vlinderplooi