Advies op maat - in de winkel of op afstand

Het is mogelijk om onze winkels in Rijswijk, Utrecht en Eindhoven op afspraak te bezoeken. Wil je een afspraak maken? Bel dan 070 - 7110394 en kies voor de optie verkoop.

Liever advies op afstand of advies bij je thuis? Maak een live video afspraak, meetafspraak of advies aan huis afspraak.

Welke meetafspraak past bij mij?

Wil je een meetafspraak plannen, maar twijfel je welke afspraak het beste bij jouw wensen aansluit? Wij hebben het hieronder even voor je op een rijtje gezet.

live video advies  meetafspraak  advies aan huis

Gratis kleurstalen thuisbezorgd of afhalen in de winkel

Vind je het lastig om de kleur van je raamdecoratie te kiezen en wil je deze graag in het echt bekijken? Vraag dan online gratis kleurstalen aan van het product. Je kunt deze op de productpagina aanvragen door op het kopje 'Kleurstalen aanvragen' te klikken. Deze vind je onder de productfoto. Hierna klik je de kleuren aan waarvan je de stalen wilt ontvangen en vul je je adresgegevens in. Je ontvangt de kleurstalen dan zo snel mogelijk bij je thuis.

Het is tevens mogelijk om kleurstalen te bekijken af te halen in de winkel tijdens onze reguliere openingstijden. Neem hiervoor even contact op met onze medewerkers via 070 - 7110394 of [email protected]

Bekijk onze producten

Telefonisch advies van onze medewerkers

Heb je een vraag over een product of vind je het fijn om met een van onze experts te sparren over de mogelijkheden voor jouw raam? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Tussen 10.00 en 17.00 zijn zij te bereiken op het nummer 070 - 7110394. In het keuzemenu kun je kiezen voor verkoop, je krijgt dan een van onze winkelmedewerkers aan de telefoon.

Live video adviesafspraak of meetafspraak

Via de videoverbinding kun jij al jouw ramen laten zien en kunnen onze medewerkers je direct passend advies geven. Daarnaast is het ook mogelijk om via deze verbinding je raamdecoratie in te meten. Onze medewerkers kijken dan met je mee, terwijl jij de maten van je ramen opmeet. Zo ben je er zeker van dat je op de juiste manier meet. 

Plan een live video afspraak